HANDELSBETINGELSER OG VILKÅR

Nedenstående handelsbetingelser omfatter produkter og tjenester fra Nina Lerche – Mindful forandring, Carl Møllers Alle 22, 2860 Søborg, Danmark mail@ninalerche.dk

 

SESSIONER, KURSER OG WORKSHOPS

Framelding skal ske skriftligt på mail@ninalerche.dk. Du modtager en bekræftelse på din framelding senest 2 dage, efter modtagelsen. Først når du har modtaget bekræftelsen, er din afmelding registreret.

Ved framelding mere end 14 dage før start beregnes et administrationsgebyr på 10 % af det fulde beløb.

14 dage inden arrangementet vil refundering af afgiften ikke længere være mulig. Hvis du er forhindret i at deltage, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden. Skriv til Nina Lerche på mail@ninalerche.dk hvis du ønsker at overdrage din plads.

 

ONLINE PRODUKTER

BETALING

Produkter og billetter kan kun bestilles fra www.roomforreflection.dk via online betaling. Alle priser er i danske kroner, og er inkl. dansk moms.
 

LEVERING

Alle online produkter sendes direkte til din email. Det er derfor vigtigt, at din e-mail adresse er indtastet korrekt. I mailen får du et link så du kan downloade produktet. Jeg anbefaler at du downloader dit produkt til din computer.
 

SIKKERHED

Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Nina Lerche

Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.

Betaling med betalingskort er altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der benytter SSL.
 

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret på digitale/online produkter, medmindre andet er angivet.
 

REKLAMATION

Er du utilfreds med det produkt du har modtaget så send en mail til mail@ninalerche.dk

Alle rettigheder til workshops og kurser samt digitale produkter tilhører Nina Lerche. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms medmindre andet er angivet.

 

KLAGER

Kontakt mig på mail@ninalerche.dk hvis du har nogle klager.

 

ACCEPT AF HANDELSBETINGELSER OG VILKÅR

Ved at anvende produkter eller viden fra Nina Lerche accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.