Forberedelser – til uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness

De sidste forberedelser til modul 3 på uddannelsen i #naturterapeutiskmindfulness foregik lige her i dag sammen med @lonemajsandclausen . Det er et modul jeg har glædet mig SÅ meget til – fordi det handler om… STILHED.
.
“Et stort stille rum omfavner alt i naturen. Det omfavner også dig.”
– Eckhart Tolle

Jeg tror, det er de ord, som bedst beskriver modul 3. En udforskning af stilhedens omfavnelse… og en udforskning af den stilhed, som hviler i alt levende.

Deltagerne er blevet inviteret til at udforske stilhed og stilstand henover vinteren, og på mandag venter en hel dag i stilhed.

Modul 3 handler om, hvordan naturen kan lære os at genskabe forbindelsen til væren. Til stilhed. Til os selv. Når vores indre støj falder til ro, åbner det op for den dybere forbindelse til naturen. En forbindelse som skaber mulighed for en dybere forståelse af os selv og vores liv.

Jeg bliver aldrig træt af at udforske stilheden. Aldrig. Det er, og bliver et af mine yndlings emner.

I dag takker jeg for de fineste udsigter, en himmel som gjorde mig åndeløs, ømme ben og varme røde kinder. Og så glæder jeg mig til på mandag hvor Ordrup Næs endnu engang venter os med al sin storslåethed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *