Ferien lakker mod enden

Ferien lakker mod enden… Thomas er tilbage på arbejde og de næste par uger jonglerer jeg med arbejde og børn på samme tid. Der er plottet legeaftaler i kalenderen og børnene er på skift til sommerferieaktiviteter her i kommunen. Så måske vil det rent faktisk lykkes mig at få arbejdet et par timer hver dag. Hvem ved?

Men et er sikkert; jeg kommer til at savne at være sammen 24/7. Jeg har i forvejen oceaner af tid med børnene og har haft det siden de blev født. Men tid sammen, hvor tiden ikke spiller en rolle det er den største luksus jeg kender. Derfor prioriterer vi, at børnene er hjemme hele sommeren. Det er nok ikke optimalt for min business. Men det er optimalt for mig og min familie.

Og så tales vi ved om et par dage, når jeg er ved at rive håret ud af hovedet. Fordi børn der altid lige har noget på hjertet som skal deles, og et arbejde med flydende grænser er en balancekunst som jeg stadig øver mig i at mestre.
.
#familieliv#livetmedbørn#livetsommor#mindfulmor#forældrelivet#morliv#morlivet#mindfulfamilie#sensitivmor#sensitivestemmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *