Facilitering af gruppeprocesser i naturen

‘Facilitering af gruppeprocesser i naturen’ er temaet for min dag i dag. Jeg skal nemlig en tur til Slagelse for at inspirere en gruppe ledere til, hvordan de kan inddrage naturen, når de faciliterer gruppeprocesser.

Min indre facilitator jubler, fordi der var jo en gang, hvor organisatoriske lærings- og forandringsprocesser var mit speciale.

At koble naturen på, når vi arbejder med mennesker, er set med mine øjne, en del af den fremtid vi går i møde. Så dagen i dag er en af de dage hvor mit hjerte jubler og den gamle cirkushest står og skraber utålmodigt i gulvet.

Og se det er også noget af det, du kan bruge uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness til… jeg siger det bare!

Læs mere om uddannelsen på www.ninalerche.dk/uddannelse

Foto af allerdejligste @katrineheller

#facilitering #gruppeprocesser#forandring #naturbaseret#medarbejderudvikling#naturbaseretfacilitering#naturterapeutiskmindfulness#mindfulnessinaturen#naturbaseretselvudvikling #naturlig#natur #dansknatur #naturterapi#uddannelse #indrenatur #ydrenatur#forbindelsetilnaturen #moderjord#naturensvisdom #naturenssprog#naturenidig #indreogydrenatur#jordforbindelse #grounding #earthing#naturensstemmer

Facilitering af gruppeprocesser i naturen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *