En bid af mit liv – mit levende CV

Det her er en bid af mit liv, skabt af grene og sten i skovbunden. .

Et levende CV.

Det ser ikke ud af meget. Men jeg elsker at lege med naturens materialer og derigennem skabe billeder af det indre. .

Den hvide sten i midten symboliserer min essens, min kerne, min kraft og de grønne grene, mit liv, strækker sig ud derfra. .

Hvis der var noget som jeg mærkede i weekenden. Så var det den kraft. Min styrke. Som jeg ofte gemmer væk. Fordi den er for overvældende. Fordi den forpligter. Den kalder mig til at træde mere i karakter. Forpligter mig til at vise det hele. Forpligter mig til at stå op og kæmpe for det jeg tror på. .

Den var den der holdt mig i gang i minus 7 graders frost. Den der pustede og pustede og pustede, og kæmpede for at få ild i vådt og frossent brænde. Og da ilden for syvogtyvende gang døde, så var det styrken der fik mig til at rette ryggen og rejse mig fra asken i bogstaveligste forstand. Det var styrken der holdt lille Nina i hånden, da hun midt om natten blev bange for lyden af sit eget åndedræt. Det er styrken der presser mig ud af min komfortzone gang på gang, og tvinger mig til at finde komfort uden for komfortzonen. Den får mig til at rejse mig, hver evig eneste gang jeg lægger mig ned. Driver og pisker mig fremad. Og jeg gør alt for at undertrykke den, fordi jeg er så skide bange for at den får mig til at knække nakken. Igen…

Men jeg mærker styrken i hver en fiber af min krop. Jeg er så fucking stærk. Så stærk, at jeg får lyst til at vende blikket væk og pille lidt i min navle igen .

Jeg er ærlig talt skide bange for hvor min styrke kan føre mig hen. Fordi jeg mærker, at jeg kan flytte bjerge. Og hey, det er rent faktisk det jeg drømmer om. At flytte et bjerg. At sætte et aftryk så stort, at den verden som jeg efterlader mine børn er et bedre sted, end da jeg selv blev født.

Når jeg står i min styrke, er jeg storslået. Kraftfuld. Jeg er en leder. Der viser vejen. Jeg står på bjergtoppen og stråler. I al min pragt. Med sårbarheden, viljen, sorgen, troen, tilliden og glæden i rygsækken. De er med mig. Gør mig til den jeg er. En stærk, sårbar og strålende kvinde.

Ka-fucking-pow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *