Du skal ingenting – vinterens invitation til overgivelse

Jeg har ingen billeder. Ingen ord. Ingenting at dele. Jeg har bare lyst til at minde mig selv, og måske også dig om. At selvom vi igen og igen bliver inviteret til at lave nytårsrefleksioner og nytårsforsæt. Så skal du ingenting. Uanset hvordan du runder året af, så skal du nok nå det hele. Du behøver ikke sætte retning og trimme sejlene. Det er ikke nu vi stævner fra land. Det er nu vi søger ned i dybet. Og først og fremmest tillader. Venter. Overgiver os. Til vinteren.

Naturen lægger ikke planer. Den lytter til signaler. Den mærker. Den følger bevægelsen. Den tillader alting at finde sin egen vej frem. Den ved at uanset planer, ønsker og retning så sker bevægelsen af sig selv. Det er dit fundament du bygger på her i mørket. Det er hvilen. Det er din evne til at lytte. Din evne til at være stille og tillade det hele. Det er din villighed til at følge den naturlige bevægelse. At lade dig vugge frem og tilbage af din egen indre rytme.

Du skal ikke nå noget. Du er det helt rette sted. Du er som du skal være. Du kan med ro i maven og et smil på læben læne dig ind i dig selv. Give dig selv tilladelsen til at være lige her. På denne dag. I dette år.

Med et dybt suk, vil jeg invitere dig til at slippe ønsket om, at du skal være mere, bedre, smukkere, roligere, rigere eller lettere i det kommende år. Den største forandring sker nemlig lige der. I overgivelsen. Til dette nu. Uanset hvordan det ser ud.

Vær. Her. Nu.

Træk vejret ind. Pust ud.

Du skal ikke nå noget min skat ❤️

Vinterens invitation til overgivelse – Vær. Her. Nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.