Dørerne er åbnet – velkommen til uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness

Sååååå er dørerne til uddannelsen i Naturterapeutisk mindfulness åbne ?
.
Hvis du mærker naturen kalde på dig, så er uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness en ni måneders intensiv fordybelse i den indre og ydre natur. Du bliver en del af et lille hold dedikerede mennesker, der ligesom dig ønsker at arbejde i og med naturen ???
.
Du kan læse meget mere om uddannelsen på min hjemmeside (se link i bio), og hvis du er nysgerrig på at opleve, hvad naturterapeutisk mindfulness er, så holder jeg to workshops inden sommerferien d. 19 og 22. Juni.

Billedet er forresten fra en naturterapeutisk øvelse jeg lavede sidste efterår, jeg synes den skulle have lov til at stå som et symbol på uddannelsen ⭐️
.
Det føles som det fineste punktum på forårets arbejde, at jeg nu kan sende uddannelsen ud i verden ? Den ide der opstod i vinterens mørke, har fundet sin form henover foråret, og nu er jeg klar til at lade sommeren gøre sit.

Og med de ord vil jeg slukke min telefon og tage på sheltertur med min familie ?
.
#naturterapeutiskmindfulness#naturterapi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *