Testimonials

Læs de tidligere deltagers anbefalinger af uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Uddannelsen til naturterapeutisk mindfulness instruktør er ikke en uddannelse, som de fleste andre, men en livsforandrende og forvandlende dannelsesrejse. 

Så hvis du ønsker udvikling, en tættere forbindelse mellem din indre og ydre natur og at blive en del af et inspirerende, hjerteåbnende fællesskab, skal du vælge denne uddannelse.

Sissel

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Du får mulighed for at opleve, hvordan naturen folder sig mere ud. Hvordan du selv kommer i dialog med dig selv og oplever måske også, hvordan du og naturen kan være i dialog. Og du kommer til at uddanne dig i en TRYG atmosfære, hvor du gerne må være dig. 

Jeannie

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Uddannelsen har bragt mig tættere på naturen, naturen som et sted både udenfor og inde i mig. 

Jeg har fået masser af materiale og inspiration til, hvordan jeg kan arbejde. Samtidig er jeg hele tiden blevet opfordret til at finde MIN stemme, og ikke være en kopi af en andens. 

Jeg har også lært at tage ansvar for mig selv i processen, fordi det hele tiden blev italesat, at jeg er tættest på mig, og ved bedst, hvad jeg kan lige nu. 

Jeg er blevet “skubbet” blidt, men bestemt, i de opgaver vi har fået hen af vejen, og det er jeg vokset af 

Helle

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

En fantastisk uddannelse. Jeg elsker at det er lige dele selvudvikling/selvindsigt og en uddannelse jeg kan bruge fremadrettet. 

Det har været skønt at følges med den samme gruppe igennem et helt år på den rejse som uddannelsen er. Her på den anden side ser jeg virkeligt hvor meget det betyder med det trygge fællesskab der bliver skabt undervejs. Et fællesskab som har været med til at udvide min horisont, og hvor det har været trygt at vise alle sider af mig selv frem undervejs. Så jeg nu står stærkere i troen på mig selv. 

Julie

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Da jeg meldte mig til uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness sad jeg ude i naturen og havde en længsel efter, at den skulle være en større del af mit liv. “Jeg vil gerne arbejde i og med naturen,” hviskede en stemme i mig, og fornemmelsen af mening spredte sig i hele min krop. 

Jeg er Nina evig taknemmelig for at skabe denne perle af en uddannelse og mig selv inklusiv for at vælge den. Jeg har lært, at jeg kan være med alt det svære, og jeg kan derfor holde rum for de bevægelser hos andre, hvilket er med til at skabe en verden og et samfund i forbindelse og samklang med plads til rent faktisk at være et levende, åndende, sansende væsen.

Mit hjerte har vokset sig større på denne uddannelse, og jeg har igen fundet tryghed i min egen krop og i mit eget åndedræt. Jeg har åbnet mit hjerte for livets bevægelser, og jeg har fået lyst til at tage del i livet igen.

På uddannelsen har jeg lært, at vi alle er ens, og at vi alle er noget særligt. Vi kommer allesammen med hver vores særlige stemme, som taler til forskellige mennesker. Selvom vi lærer det samme, så bliver vi ikke til det samme. Vi er alle forskellige væsker i et reagensglas, og selvom det er kærlighed, mindfulnessprincipper og naturforståelse, som bliver hældt i beholderne, så står du med helt forskellige væsker bagefter – hvad kan du blive til? Det er så smukt. 

Nina er en af de mest omsorgsfulde, trygge, vidende og stærke kvinder, jeg kender. Hun er en fantastisk formidler, hun er en inspirerende sjæl, og det føles som om, hun har været i denne verden før – ligesom et 300 år gammelt egetræ. 

Rikke

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Jeg må bare sige det som det er – jeg har aldrig være til traditionel meditation og mindfulness… Jeg har fordybet mig i sang, meditative og naturbaserede praksiser, men mindfulness har aldrig rigtig talt til mig… Så hvorfor uddanne sig indenfor naturterapeutisk mindfulness? Det første ord – naturterapeutisk – vakte min interesse og er noget jeg kunne forholde mig til. Nu sidder jeg her – jeg er færdiguddannet og har en faglighed med mig, som jeg kan sætte i spil i mine forløb. Jeg er virkelig glad for, at ordet mindfulness ikke skræmte mig helt væk.  

For denne uddannelse er en rejse i at være menneske. Rammerne er skoven og naturen er din læremester. På rejsen er det største du kan være – at være dig. At træne din evne til at rumme og have tålmodighed med alle sider af livet. Denne uddannelse og i særdeleshed Nina Lerche er en kæmpe inspiration og støtte ind i dette felt. På dén måde har uddannelsen to spor: Det er en personlig rejse, hvor du får mulighed for at øve dig og øge din evne og forståelse af at holde rum for dig selv og for det du indenholder gennem naturterapeutisk mindfulness. Det er også en faglig rejse, hvor du bliver styrket i at guide meditationer, facilitere forløb og får konkret inspiration til at arbejde med mennekser i og med naturen. 

Adine

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Uddannelsen har været en fantastisk og livsændrende rejse med både op og nedture, glæder og tårer. Jeg er dybt taknemmelig for alt det jeg har fået med mig på rejsen. Styrken, troen og modet til til at stå frem og vise hvem jeg er og hvad jeg har at bidrage med til verden. 

AnnetteMarie

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Denne uddannelse er den største gave, jeg nogensinde har givet mig selv, og den vigtigste uddannelse, jeg har taget. 

Jeg har været på dannelsesrejse, den vildeste rejse af alle – og jeg er stadig på rejse, for uddannelsen lever i mig, og jeg mærker hver dag, hvad den har givet mig. Jeg er trådt ud i naturen på en anden måde end hidtil, jeg er hele tiden bevidst om alt livet omkring mig, og ikke mindst er jeg i kontakt med min indre natur på en helt ny måde. 

Jeg har altid snakket med naturen og det er ikke nyt for mig at gå i lære hos naturen – men i det seneste år har jeg været sårbar i naturen. Jeg har ladet naturen holde mig, jeg har ladet naturen bevidne alle mine følelser og omfavne hele mig, med alt hvad jeg er. Jeg har aldrig grædt så meget, jeg har aldrig smilet så meget, jeg har aldrig følt mig så taknemmelig, jeg har aldrig været så meget i kontakt med det smertelige i mig, og jeg har aldrig følt mig så meget i live, og så forbundet med alt det liv, der er omkring mig og dermed i mig. Jeg mærker altid jorden under mig, og himlen over mig – forbindelsen er der, også på dage, hvor intet spiller. 

På uddannelsen har der altid har været tid og rum til at integrere og være med bevægelsen, og min rejse har handlet om at være med alt det, der rører sig i mig, med alle bevægelserne, og slippe forventningen om, at jeg skal lære at passe ind i en eller anden kasse for at være værdsat. Uddannelsen har været tilrettelagt på den helt rigtige måde for mig, det hele er gået op i en højere enhed, alt er faldet på plads og ringen blev sluttet på det helt rette tidspunkt. 

Astrid

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Uddannelsen har givet mig rigtig meget mere, end jeg havde forestillet mig. Den har til fulde levet op til min forventning om at lære nogle gode redskaber til at komme ud af stress og væk fra tankemylder. Redskaber jeg også ville kunne bruge med andre. Det har også budt på et fantastisk hjertevarmt fællesskab, og en masse magiske stunder sammen. 

Jeg valgte lige denne uddannelse indenfor mindfulness, fordi jeg var meget tiltrukket af at være mere i naturen. Den har arbejdet på et meget dybt niveau, så min forbindelse til naturen er blevet meget stærkere, og jeg føler jeg er kommet meget tættere på min essens. 

Katrine

Færdiguddannet NTM instruktør i 2022

Denne uddannelse er den største gave jeg har givet mig selv! 

Maria

Færdiguddannet NTM instruktør i 2021

Jeg er bare sådan et stort, åbent, følsomt, bankende hjerterum af taknemmelighed over at have deltaget på uddannelsen sammen med alle de andre Nina! Du er en helt fantastisk kvinde og har givet mig så ubeskriveligt meget igennem denne uddannelse. AF HJERTET TAK!! 

Maja

Færdiguddannet NTM instruktør i 2021

Jeg vil anbefale uddannelsen til alle, der har en fornemmelse af, at naturen er mere end blot en smuk kulisse.

Jeg har lært nogle mennesker at kende på uddannelsen, som jeg ellers ikke ville have kendt. Vi har sammen udviklet os og har lært en masse af hinanden.

Lilian

Færdiguddannet NTM instruktør i 2021

Kære dig som læser med her, jeg gætter på at du er her fordi du er nysgerrig på uddannelsen til Naturterapeutisk mindfulness instruktør. Jeg kan kun sige, gør det! Hvis du mærker et kald, så er det nu du skal lytte. Naturen har brug for dig og du har brug for naturen. Det har været de vildeste 9 måneder, og jeg har svært ved at forestille mig andet end at de altid vil være en vigtig del af min samlede rejse her i livet.  

Catrin

Færdiguddannet NTM instruktør i 2020

Uddannelsen har givet mig en fuldstændig uvurderlig indsigt i, hvordan jeg tilgår mit liv, mig selv og andre. Og dermed en mulighed for hver dag at ændre på det, der ikke bidrager positivt på min mentale energi og livsglæde. Den har åbnet mine øjne for naturens visdom og naturen som min personlige guide i alle livets aspekter. Den har gjort mig til et “rundereog rarere og mere afbalanceret menneske” At tage uddannelsen hos Nina Lerche er et af de bedste valg, jeg nogensinde har gjort! Jeg har personligt rykket mig milevidt og vil bruge uddannelsen i fagligt øjemed gennem resten af mit arbejdsliv – så meget som det overhovedet er muligt

Camilla

Færdiguddannet NTM instruktør i 2020

Uanset i hvad sammenhæng, jeg har omtalt uddannelsen i, har jeg omtalt den som gaven, der blev ved med at gi’ – og som fortsat giver. Det er jo ikke bare en uddannelse, men en livsgave. Mødet med naturen har været et rent overflødighedshorn af livserkendelser, samhørighedsfølelse, meningsfuldhed og taknemmelighed. 

Michelle

Færdiguddannet NTM instruktør i 2020

Det er den mest livsforandrende og dybdegående uddannelse jeg nogensinde har taget. Igen og igen at blive inviteret til at være nærværende med mig selv, andre og naturen er en ubeskrivelig gave. At få redskaberne til at kunne give dette videre til andre – på min måde og med min stemme – fylder mig med glæde og gåpåmod. 

Tina

Færdiguddannet NTM instruktør i 2020

Uddannelsen til naturterapeutisk mindfulness instruktør har for mig været en rejse tilbage til mig selv og tilbage til en dybere kontakt og følelse af forbundethed med naturen. Naturen har været med til at åbne op for min egen indre natur og den har hjulpet mig til at se, hvor vi alle er forbundet. 

Uddannelsen har givet mig et helt nyt perspektiv på naturen og den har ændre, hvordan jeg forholder mig til naturen, mig selv og verden. Nu går jeg ikke ud i naturen uden at sige hej og jeg går ikke der fra uden at sende naturen en tak.

Sigrid

Færdiguddannet NTM instruktør i 2020