At blive mødt. Uden filter.

At blive mødt. Uden filter. Uden forestilling om at være andet end den jeg er. At blive mødt. Som mig. Det er den største gave du kan give mig.

For et år siden førte min vej mig til @katrineheller og første gang jeg sad ved hendes spisebord og blev set gennem hendes øjne der skete et stort skifte inden i mig. Endelig var der en der så mig. Vidste hvad jeg bar rundt på. Katrine så mig. Hele mig. Uden at dømme det hun så. Jeg blev mødt med lethed og latter i det der føltes sårbart og skamfuldt.

Følelsen af at være forkert. Ikke at være nok. Ikke at gøre nok. Har fulgt mig hele livet. Men at blive set gennem Katrines kærlige øjne satte en dyb healing i gang. Jeg føler mig stadig forkert – indimellem. Men det er en følelse der langsomt fortager sig, og imens den klinger af, lærer jeg alle de mønstre som følelsen har bragt med sig at kende og kan også langsomt slippe dem.

Når jeg er sammen med Katrine føler jeg, at jeg er præcis, som jeg skal være. Hun er en healer og en klog gammel sjæl, som jeg ønsker at alle kunne få glæden af at møde.

Derudover er denne skønne kvinde ‘school of Peace’ præcis ligesom jeg, så dagen i dag efterlader mig med… fred. Dyb fred. Jeg er, som jeg skal være. Du er, som du skal være. Det er alt, hvad vi behøver at vide.

#indrefred #ladhændernetale#peaceladiespåtur #schoolofpeace

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *