Sensommerworkshop i skoven
Kom med til tre nærværende og sanselige timer i skoven
Læs mere herunder

 

Kom med til tre timers sensommer nærvær i naturen

 

Gennem bevægelse, åndedræt, naturterapeutiske øvelser og guidet meditation vil jeg gerne invitere dig med på en indre rejse. En rejse derind, hvor du mærker den dybe forbindelse til dig selv og naturen omkring dig. Vi mødes i skoven ved Bagsværd sø og sammen vender vi blikket indad.

 

I slutningen af oktober starter uddannelsen til naturterapeutisk mindfulness instruktør. Det er en ni måneder intensiv fordybelse i den indre og ydre natur, og det er uddannelsen for dig der vil arbejde i og med naturen. Workshoppen er forsmag på, hvad uddannelsen handler om og hvad du kan bruge den til, men du er på ingen måde forpligtet til at deltage i uddannelsen efterfølgende.

 

For at være med skal du have lyst til at opleve, hvordan du kan bruge naturen til at finde ro, støtte og vejledning i din hverdag. Din opgave er at komme, præcis som den du er. Tillade og modtage det som dukker op undervejs. Gennem stilhed, kontakt til kroppen og nærværet med alting omkring os, åbner vi op for det, der har behov for at blive set på og lyttet til.

 

Jeg vil så gerne dele naturens gaver med dig, og jeg har derfor besluttet at alle workshops er gratis og afholdes følgende dage:

Tirsdag d. 27/8 kl. 10-13
Torsdag d. 5/9 kl. 16-19
Mandag d. 23/9 kl. 16-19

 

Naturterapeutisk mindfulness handler om at:

  • Være fuldt opmærksom og tilstede i nuet med krop, åndedræt og sanser.
  • Genfinde fornemmelsen af sig selv igennem kontakten med naturen.
  • Lytte til sin intuition og indre visdom.
  • Forholde sig åbent og ikke dømmende til det der er her og nu.
  • At genetablere forbindelsen til den indre og ydre natur.
  • At forstå og lytte til naturens sprog.Workshoppen varer 3 timer og finder sted i skovene omkring Bagsværd sø og Furesøen. Vi mødes på parkeringspladsen v. Frederiksborgvej 111, 3500 Værløse. Hvis du kommer med bus og tog så kan du stå af på Skovbrynet station, hvorfra der er 1 km til mødestedet.

Vi kommer både til at gå, stå og sidde i skovbunden, så det er vigtigt at du tager tøj og sko på der passer til vejret. Vi mødes uanset vejrforhold, så sørg for at iklæde dig tøj som kan tåler lidt af hvert.

Jeg fortæller lidt indledede omkring workshoppen inden vi går ind i skoven. Men ellers så er det her dit stille rum, hvor du ikke skal andet end at lytte, sanse og mærke, hvad der dukker op. Den sidste halve time serverer jeg te og chokolade og fortæller mere om hvad naturterapeutisk mindfulness er og hvordan du kan bruge det i dit liv.

Obs. Alle deltagere på workshoppen får 2000 kr. rabat hvis de efterfølgende tilmelder sig uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness.

Hvis du vil med på en af de tre workshops, så kan du tilmelde dig via formularen herunder eller sende mig en mail på mail@ninalerche.dk – husk at angive hvilken dato du ønsker at deltage.

Tilmelding til infoworkshop