STILLE STUND
FRA MIG TIL DIG

GRATIS STILLE STUND

Har du brug for en stille stund i dit eget selskab? En stund, hvor det bare handler om dig?

Efteråret og vinteren kalder os ind og hjem i os selv, og derfor er det tid til nye stillestunder i min facebookgruppe ‘Stillestund’. Det er gratis at deltage i mine stillestunder og du er så velkommen til at blive medlem i gruppen, hvis du mærker lysten til at kigge indad og få kontakt til den stilhed, som altid gemmer sig indeni dig.

Du anmoder om at blive medlem i gruppen lige her: https://www.facebook.com/groups/stillestund/

Hver Stille Stund indledes med en deling fra mit hjerte til dit, derfor har hver aften et tema. Temaerne for de kommende måneder relaterer sig til det jeg kalder for ‘Rejsen hjem’. Hvilket set med mine øjne er den rejse vi tager igen og igen, når vi giver os selv lov til at stoppe op og vende blikket og opmærksomheden indad.

Jeg sidder klar foran skærmen 5-10 minutter inden vi går i gang, jeg vil derfor også opfordre dig til, at komme ind i gruppen i god tid, så du sidder foran skærmen senest 20.30.

Det bliver fremover sådan, at optagelsen ligger tilgængelig i 24 timer, hvorefter du kan købe aftenens meditation i min webshop (så du kan lytte til den igen og igen). Optagelsen kan både til at kunne købes som lydfil og video.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage! Den her stille stund er for alle, der har brug for lidt stilhed midt i hverdagens mange lyde og indtryk. Måske suger du let andre menneskers energier til dig, eller bliver let påvirket af uro, larm, tankemylder, sociale medier, travlhed og hvad livet ellers bringer af udfordringer.

Hvis du har brug for en pause, hvor du får kontakt til dig selv, eller hvis du oplever tankemylder, uro i kroppen eller føler dig stresset, så er den StilleStund din mulighed for at slippe hverdagen og tankerne for en stund.

Hvad er en stille stund?
En stille stund, er en stund i dit eget selskab. En stund, hvor det bare handler om dig. En stund, hvor du forbinder dig med dig selv. Mærker. Rummer. Tillader. Alt hvad der dukker op.

Mit liv er fuld af stille stunder, og jeg vil gerne dele én af dem med dig. For mig er de stille stunder der, hvor jeg mærker mig selv og mine behov. Det er der, hvor jeg lander i mig selv. Og jeg ønsker for dig, at du mærker den samme ro.

Så vær med, når jeg på guider dig til det sted inden i dig, hvor der altid er stille. Det eneste du skal gøre er, at sætte dig i din yndlingsstol et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret. Jeg guider jeg dig igennem resten.

Sådan deltager du

1. Anmod om at blive medlem i gruppen StilleStund

2. Åben Facebook og gå i gruppen StilleStund, jeg sidder klar allerede 20.20 klar til at byde velkommen og jeg starter den StilleStund præcis 20.30

3. Sæt dig i din yndlingsstol, eller læg dig et sted med fred og ro. Læn dig tilbage og tag imod.

Et slutte dagen af i stilhed, og med kontakt til dig selv, er en god indgang til natten. Derfor er det også oplagt, at du tager stilheden med dig resten af aftenen, eller endnu bedre, går i seng, når vi slutter.