DATOER OG TIDSPUNKT

Uddannelsen består af 8 moduler som strækker sig over 2 dage i naturen. 

Imellem hvert modul mødes vi til online undervisning som varetages af Nina Lerche. Online undervisningen består af øvelser, refleksioner og muligheden for få sparring og stille spørgsmål.

Næste hold starter i efteråret 2020

Datoerne kommer snart!

 Alle moduler afholdes mandage og tirsdage kl. 9.30 til kl. 17.30

På modul 5-8 overnatter hele holdet i naturen  

STED OG TRANSPORT

Uddannelsen afholdes i forskellige naturområder på Sjælland, primært omkring København og i nord- og nordvestsjælland. Du får nærmere information om, hvor de enkelte moduler afholdes, når vi nærmer os uddannelses start. Vi opfordrer deltagerne til at køre sammen, og vi hjælper gerne med at finde løsninger på, hvordan du finder vej ud til de forskellige naturområder.

MAD OG DRIKKEVARER

Du står selv for at medbringe mad, snacks og drikkevarer til hvert modul. Du kan evt. tilberede din mad over bål eller på en trangia. Det er helt bevidst, at du selv skal medbringe og tilberede din mad, da det giver dig erfaring i at lave din egen mad i naturen.

MEDBRING

Du bedes medbringe varmt tøj, sidde-/liggeunderlag, regntøj, praktisk fodtøj, vanter,  hue, drikkeflaske og toiletpapir. Det er ikke en overlevelsestur, men sørg for at være klædt på efter vejret og medbring nok tøj til at du kan holde varmen hele dagen.

Ønsker du at tilberede din mad på stedet, så er du velkommen til at medbringe en trangia el. lignende. 

På modul 5, 6, 7 og 8 overnatter du ude i naturen. Du kan enten medbringe dit eget telt eller sove i shelter. På disse moduler bedes du ligeledes medbringe sovepose og liggeunderlag.

uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness tilmelding betaling

INTROWORKSHOP I NATUREN

Hvis du vil opleve, hvad naturterapeutisk mindfulness handler om, inden du tilmelder dig,
så holder vi introduktionsworkshop i naturen følgende dage:

Nye datoer kommer snart!

På workshoppen bliver du introduceret til naturterapeutisk mindfulness gennem forskellige øvelser,
og du kan stille spørgsmål til selve uddannelsen.

Du tilmelder dig workshoppen ved at sende en mail til mail@ninalerche.dk

PRIS

Prisen for at deltage på uddannelsen er 34.000 kr.

Når du er optaget på uddannelsen betaler du 4.000 kr. Det resterende beløb kan betales over fire rater á 7.500 kr. eller otte rater á 3.750 kr.

Ved afmelding 30 dage før uddannelsesstart opkræves 50% af uddannelsens fulde pris. Senere end 30 hverdage før uddannelsens startdato opkræves den fulde pris for uddannelsen.

TILMELDING

Du ansøger om en plads på uddannelsen ved at udfylde ansøgningsformularen 

Alle kan ansøge om en plads på uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness. Før du bliver optaget på uddannelsen afholder vi en personlig forsamtale over telefon eller Skype, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du ønsker at blive optaget på uddannelsen. Vi forventer, at du engagerer dig både personligt og fagligt på uddannelsen, og samtalen er derfor en gensidig forventningsafstemning og et pejlemærke ift. om uddannelsen er noget for dig.

Efter du har udfyldt og sendt din ansøgningsformular, modtager du en email med forslag til, hvornår vi kan afholde din personlige forsamtale.

Har du spørgsmål omkring uddannelsen, så er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Tina Charlotte Madsen på hej@ninalerche.dk eller ringe torsdag mellem 10-12 på tlf. 60 60 33 09.