DATOER OG TIDSPUNKT

Uddannelsen består af 8 moduler som strækker sig over 1-2 dage i naturen. 

Imellem hvert modul mødes vi til online undervisning som varetages af Nina Lerche. Online undervisningen består af øvelser, refleksioner og muligheden for få sparring og stille spørgsmål.

Pga. Covid 19 har vi ikke fastsat datoerne for næste hold. Vi forventer at næste hold kan starte i sensommeren 2021. Indtil da kan du forhåndsreservere en plads, eller skrive dig op på ventelisten.

 

Alle moduler afholdes mandage og tirsdage kl. 9.30 til kl. 17.30

På modul 6-8 overnatter hele holdet i naturen 

STED OG TRANSPORT

Uddannelsen afholdes i forskellige naturområder på Sjælland, primært omkring København og i nord- og nordvestsjælland. Du får nærmere information om, hvor de enkelte moduler afholdes, når vi nærmer os uddannelses start. Vi opfordrer deltagerne til at køre sammen, og vi hjælper gerne med at finde løsninger på, hvordan du finder vej ud til de forskellige naturområder.

MAD OG DRIKKEVARER

Du står selv for at medbringe mad, snacks og drikkevarer til hvert modul. Du kan evt. tilberede din mad over bål eller på en trangia. Det er helt bevidst, at du selv skal medbringe og tilberede din mad, da det giver dig erfaring i at lave din egen mad i naturen.

MEDBRING

Du bedes medbringe varmt tøj, sidde-/liggeunderlag, regntøj, praktisk fodtøj, vanter,  hue, drikkeflaske og toiletpapir. Det er ikke en overlevelsestur, men sørg for at være klædt på efter vejret og medbring nok tøj til at du kan holde varmen hele dagen.

Ønsker du at tilberede din mad på stedet, så er du velkommen til at medbringe en trangia el. lignende. 

På modul 6, 7 og 8 overnatter du ude i naturen. Du kan enten medbringe dit eget telt, hængekøje eller sove i shelter. På disse moduler bedes du ligeledes medbringe sovepose og liggeunderlag.

PRIS

Prisen for at deltage på uddannelsen er 34.000 kr.

Når du er optaget på uddannelsen betaler du 4.000 kr. Det resterende beløb kan enten betales over en rate á 30.000 kr., fire rater á 7.500 kr. eller otte rater á 3.750 kr.

Ved afmelding 30 dage før uddannelsesstart opkræves 50% af uddannelsens fulde pris. Senere end 30 hverdage før uddannelsens startdato opkræves den fulde pris for uddannelsen.

TILMELDING

Du ansøger om en plads på uddannelsen ved at udfylde ansøgningsformularen

Alle kan ansøge om en plads på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness. Før du bliver optaget på uddannelsen afholder vi en personlig forsamtale over telefon eller Zoom, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du ønsker at blive optaget på uddannelsen. Vi forventer, at du engagerer dig både personligt og fagligt på uddannelsen, og samtalen er derfor en gensidig forventningsafstemning og et pejlemærke ift. om uddannelsen er noget for dig.

Efter du har udfyldt og sendt din ansøgningsformular, modtager du en email med forslag til, hvornår vi kan afholde din personlige forsamtale.

Har du spørgsmål omkring uddannelsen, så er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Tina Charlotte Madsen på hej@ninalerche.dk eller ringe torsdag mellem 10-12 på tlf. 60 60 33 09.

VENTELISTE TIL KOMMENDE HOLD

Du kan skrive dig på ventelisten til de kommende hold herunder. 
Ventelisten får besked, hvis der opstår ledige pladser, samt når vi åbner op for tilmeldingen til de kommende hold.

Vi planlægger pt. at starte følgende hold:

Forår 2021 – Aflyst pga. Covid-19

Efterår 2021 – datoer kommer snart

Nb. Ventelisten får altid besked 48 timer inden alle andre.