Mød mit team

Jeg kunne ikke lave mit arbejde uden alle de fantastiske mennesker som hjælper og støtter mig på vejen. Herunder kan du læse om alle de mennesker der på den ene eller anden måde bidrager til arbejdet i min virksomhed.

Tina Charlotte Madsen

Uddannelseskoordinator

Jeg har arbejdet sammen med Nina, siden uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness var et lille frø på Ninas køkkenbord. Du kan møde mig, hvis du er interesseret i uddannelsen og gerne vil høre, om det kunne være noget for dig. Og ellers bygger jeg sammen med Nina huse og reder på alle de mange grene, som uddannelsen består af – alt lige fra PR, udvikling, uddannelseskoordinering mv.  
 
Min baggrund
Jeg har en faglig baggrund som cand.mag. i Kulturmødestudier og Sociologi med speciale i mentorordninger. Min faglige tråd har altid været at undersøge og understøtte fællesskaber og at støtte mennesker i at være træffe de bedste valg for dem. Det har fx været som studievejleder, studiekonsulent, fuldmægtig, mentor og rådgiver. 
Jeg har over 12 års yogapraksis og har gennem tiden etableret en skov af forskellige typer af egenpraksis, selvstudier og kurser i meditation, dans, mindfulness, selvhelbredelse, mad som medicin mv. Jeg bor tæt ved jorden og elsker at dyrke mine egne urter og blomster. 
 
Hvorfor arbejder jeg hos Nina? 
Nina og jeg har fra start haft det erklærede mål, at vi opbygger en ny måde at leve et arbejdsliv på. Der skal være plads og rum til det hele menneske. Vores fokus og opgaver følger naturens gang og det er simpelthen så meningsfuldt for mig at arbejde på den måde. 
At være med til at bygge fundamentet for, at vi i sensommeren 2020 uddannede Danmarks første certificerede Naturterapeutiske Mindfulness Instruktører, er noget af det mest meningsfulde jeg endnu har været med til i mit arbejdsliv. Fordi vi ikke kun gør det for os og for dem. Men også for alle de mennesker, de kommer til at gøre en forskel for. At få lov til at være medskaber til det, er et stort privilegium og en daglig glæde. 

Lone Maj Clausen

Underviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Udover at være underviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness har Lone Maj været med i hele processen fra uddannelsen var på idéstadiet til det første hold blev certificeret i juni 2020. Lone Maj er både sparringspartner og en støtte i mit arbejdsliv. 
Lone Maj er uddannet naturterapeut, psykomotorisk terapeut, cand.pæd i pædagogisk psykologi samt yogalærer i Integral Yoga og Traume Sensitiv Yoga. Lone Maj er optaget af sammenhænge mellem krop, psyke og natur. Hun er særligt optaget af, hvordan vi kan lære at lytter til kroppen. Lone Maj underviser i forbindelsen mellem krop og natur på uddannelsen.
 

Hanne Hvattum

Gæsteunderviser på uddannelsen i Naturterapeutisk Mindfulness

Hanne Hvattum er underviser, danser, kunstner, skribent og fotograf. Hanne arbejder med kreativ kraft, vildskab og natur, intimitet og hengivenhed, bevægelse og sensualitet og hun søger den dybe forbindelse med livet. På uddannelsen underviser Hanne i hvordan vi kan lytte til og følge naturens rytmer og leve i takt med vores cykliske natur. 

Læs mere om Hanne og hendes arbejde på www.hannehvattum.com