Mød de færdiguddannede Naturterapeutisk mindfulness instruktører

Herunder kan du finde nogle af de færdiguddannede Naturterapeutisk Mindfulness instruktører. Du kan finde mere information om de workshops, sessioner mm som instruktørerne tilbyder på deres respektive hjemmesider.

Catrin Maria Giehm

Jeg er her for at skabe rum for stilhed i en støjende verden. Sammen med skoven vil jeg invitere til et ånderum, hvor du får mulighed for at mærke den ro og nærvær der hviler. Høre din indre stemme, mærke de svar du allerede selv gemmer på. Jeg tilbyder stilhedsvandring, naturcirkel og 1:1 session.

Katrine Aksfelt Holm, indehaver af BYVÏLD

Jeg tilbyder mindfulness i naturen for mennesker i byen i mit firma BYVÏLD. Jeg bor selv midt i byens heftige puls og nyder det, samtidig med at jeg udforsker, hvordan vi bymennesker kan skabe en forbindelse til den skønhed, livskraft og ro, der er i naturen omkring os. Formålet er at skabe en mere bæredygtig livsstil i balance.

Jeg tilbyder workshops og 1:1-sessioner i bynære naturområder; bl.a. guidede ture på Rute til Ro på Amager Fælled i samarbejde med Nina Lerche og Københavns Kommune, kurser i naturbaseret meditation og mindfulde fuldmånevandringer ved Skodsborg. Desuden har jeg glæden af at være assistent på Nina Lerches uddannelse i Naturterapeutisk Mindfulness 2020-2021.

 

Område
København og Nordsjælland

Sigrid Fay

Jeg tilbyder naturterapi og mindfulness i naturen. Jeg arbejder ud fra en forståelse af altings forbundethed og er inspireret af shamanisme og begrebet rewilding. Rewilding betyder at komme tilbage til vores oprindelige vilde udtryk og et liv i større samhørighed med naturen.

Jeg holder rum for at kvinder alene og i fælleskab, kan gå på opdagelse i sig selv og udforske deres indre vildskab og tage deres kraft hjem. Ved at vække sanserne, skabe nærvær med os selv og naturen kan vi tage på en indre rejse, der skaber mulighed for nye refleksioner og indsigter. Det sker gennem mindfulness øvelser, naturterapi, bevægelse, stemmes kraft og shamanistiske øvelser. 

Jeg tilbyder 1:1 sessioner, workshops og forløb.

Område
Århus

Tina Gliese, indehaver af Natur og Lederskab

Jeg har stiftet Natur og Lederskab med det formål at støtte mennesker i at tage personligt og professionelt lederskab med afsæt i en dyb forbindelse til naturen. 

Jeg tilbyder længere og kortere forløb for forskellige målgrupper, hvor jeg vejleder jeg i og holder rum for hvordan vi kan invitere naturen tilbage i vores liv og virke til gavn for vores egen trivsel og for helheden. 

Jeg har desuden glæden af at være assistent på Nina Lerches uddannelse i naturterapeutisk mindfulness.

Område
Sjælland