Skønneste du. Jeg er så taknemmelig fordi du giver dig tid til at klikke rundt på min hjemmeside. Det må jo betyde at jeg har ramt et eller andet som vækker genklang hos dig. Fordi det er mit mål, at vække genklang ved selv at stille mig frem og fortælle om min vej gennem livet.

Min fornemste opgave i mit liv, er at støtte dig i at finde ro i dit liv. Det kan jeg kun gøre fordi jeg selv har gået vejen. Eller det vil sige, jeg går den stadig. Men måske er jeg er par skridt foran dig. Måske er du indimellem også et par skridt foran mig. Fordi livet er ikke en lineær proces, det er en dans hen af vejen. Indimellem går det hurtigt, andre gange går det så langsomt at du føler at du er gået i stå.

Jeg har i de sidste mange år, været på en rejse hjem til mig selv. Efter flere år, hvor stress og depressioner var en fast følgesvend i mit liv, har jeg idag fundet en helt ny ro og glæde i mit liv. Jeg ved, at der var en mening med at jeg skulle igennem en række svære år, før jeg stod der hvor jeg står i dag. Fordi uden dem, så havde jeg aldrig fundet hjem til mig selv igen. Uden dem havde jeg stadig levet mit liv i hovedet. Uden dem havde jeg aldrig mærket den fantastiske kraft og skønhed der ligger gemt, når vi først får kontakt til vores hjerte.

Jeg har mediteret on/off i de sidste 15 år. I dag er det en fast del af min dagligdag, at skabe små stunder, hvor jeg tjekker ind med mig selv, skaber jordforbindelse og får genetableret balancen. Jeg stødte først på begrebet mindfulness for seks år siden. Og lige siden har jeg arbejdet på at være mere nærværende og opmærksomt tilstede i livet. I foråret 2016 valgte jeg at gå skridtet videre, og uddanne mig til mindfulness instruktør. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet. Jeg har aldrig tidligere oplevet stå stor ro og glæde, end jeg gjorde da jeg begyndte at undervise i mindfulness.

Jeg drømmer om at støtte kvinder, som dig og mig, men at skabe en større ro i vores liv. Jeg drømmer om at du ligesom jeg får lov til at opleve den glæde og de gaver som der ligger i at være i nuet.

Jeg vil også gerne støtte dig til at finde mere ro og balance i livet.

Håber du på at møde dig på en af mine workshops eller til en session i skoven.