Nina Lerche
Naturterapeut og mindfulness instruktør

Kontakt mig

Har du et spørgsmål til mig, så er du altid velkommen til at sende mig en email eller lægge en besked på min telefonsvarer. Så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt. 

Nina Lerche ・ Tlf. 61 69 23 46 ・ Email: mail@ninalerche.dk

Om Nina Lerche

Jeg er så taknemmelig fordi du giver dig tid til at klikke rundt på min hjemmeside. Det må jo betyde at jeg har ramt et eller andet som vækker genklang hos dig. Fordi det er mit mål, at vække genklang ved selv at stille mig frem og fortælle om min vej gennem livet.

Min fornemste opgave i mit liv, er at støtte dig i at finde ro i dit liv. Det kan jeg kun gøre fordi jeg selv har gået vejen. Eller det vil sige, jeg går den stadig. Men måske er jeg er par skridt foran dig. Måske er du indimellem også et par skridt foran mig. Fordi livet er ikke en lineær proces, det er en dans hen af vejen. Indimellem går det hurtigt, andre gange går det så langsomt at du føler at du er gået i stå.

Jeg har i de sidste mange år, været på en rejse hjem til mig selv. Efter flere år, hvor stress og depressioner var en fast følgesvend i mit liv, har jeg idag fundet en helt ny ro og glæde i mit liv. Jeg ved, at der var en mening med at jeg skulle igennem en række svære år, før jeg stod der hvor jeg står i dag. Fordi uden dem, så havde jeg aldrig fundet hjem til mig selv igen. Uden dem havde jeg stadig levet mit liv i hovedet. Uden dem havde jeg aldrig mærket den fantastiske kraft og skønhed der ligger gemt, når vi først får kontakt til vores hjerte.

Jeg har mediteret on/off i de sidste 15 år. I dag er det en fast del af min dagligdag, at skabe små stunder, hvor jeg tjekker ind med mig selv, skaber jordforbindelse og får genetableret balancen. Jeg stødte først på begrebet mindfulness for ti år siden. Og lige siden har jeg arbejdet på at være mere nærværende og opmærksomt tilstede i livet. I foråret 2016 valgte jeg at gå skridtet videre, og uddanne mig til mindfulness instruktør. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet. Jeg har aldrig tidligere oplevet stå stor ro og glæde, end jeg gjorde da jeg begyndte at undervise i mindfulness.

Jeg drømmer om at du ligesom jeg får lov til at opleve den glæde og de gaver som der ligger i at være i nuet.

Jeg vil også gerne støtte dig til at finde mere ro og balance i livet.

Håber du på at møde dig på en af mine workshops eller til en session i skoven.

Den røde tråd

For at sige det kort, så er jeg en kvinde med utrolig mange kasketter på hovedet. Jeg er videbegærlig, og hvis du kaster et blik på min uddannelsesbaggrund, så kan du måske se, at mit CV stikker i mange retninger. Jeg har holdt foredrag, faciliteret lærings- og forandringsprocesser og været projektleder på mange forskellige projekter. Alligevel er der en rød tråd igennem det hele. MENNESKET! Min evige søgen efter at forstå mennesket ligger bag alle uddannelser og bugter sig som en råd tråd igennem alt jeg har set og læst hele livet. Derudover banker mit hjerte for iværksætteri, kreativitet, bæredygtighed og i at skabe en bedre verden for dig og mig.

 

Kort sagt så er jeg: 

Lærer i nærvær, indre fred og personlig forandring 

Naturterapeut, Mindfulness instruktør og cand. mag i læring og forandringsprocesser 

Mentor, underviser, foredragsholder, facilitator, projektleder og iværksætter

 

Uddannelser og kurser

 • Naturterapeut v. Human Education Group (2018)
 • Teacher in presence, v. Echart Tolle (2017)
 • Shamanistisk grundkursus, v. Hyldemors have (2017)
 • Mindfulness instruktør, v. Sussanne Wexø (2016)
 • Facilitator, Spark Cph (2015)
 • Cand. mag i Læring og forandringsprocesser, Aalborg Universitet (2014)
  –  Bæredygtigt arbejdsliv, psykisk arbejdsmiljø og organisatoriske forandringer
  – Viden om hvordan vi som mennesker skaber forandringer af vores vaner og livsstil
 • MBSR Mindfulness forløb 8 uger (2013)
 • Projektleder, Niels Broch (2010)
 • Prof. bachelor i Ernæring og sundhed, Suhrs (2009)
  – Coaching, mentoring og vejledning i at skabe en sundere livsstil
  – Specialiseret i hvordan forældre håndtere børns kræsenhed og skaber gode spisevaner
 • Meditationskursus 8 uger (2006)
 • Forandringsleder (2004)
 • Datamatikker, Niels Broch (2002)
  – Webdesign og inddragelse af brugerne i designprocessen

Kontakt mig

Har du et spørgsmål til mig, så er du altid velkommen til at sende mig en email eller lægge en besked på min telefonsvarer. Så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt. 

Nina Lerche ・ Tlf. 61 69 23 46 ・ Email: mail@ninalerche.dk