MINDFUL-
FORANDRING
LÆS MERE

FORANDRING OG MINDFULNESS 

– TO SIDER AF SAMME SAG

Jeg gætter på, at du ønsker en eller anden form for forandring i dit liv. De fleste støder nemlig på mindfulness, fordi de vil noget andet – noget mere. Så at arbejde med mindfulness sker som regel udfra et ønske om forandring.

Du har måske, ligesom de fleste andre, et ønske om, at få mere ud af livet, genskabe balancen og finde ind til roen, nyde mere, have mere tid til at leve, eller måske ønsker du simpelthen bare at dit liv skal være anderledes end det er i dag.

Derfor er mindfulness og forandring på mange måder udadskillelige. Fordi når du begynder at leve et mere mindfuldt liv, så vil du uundgåeligt forandre dit liv.

Når det så er sagt, så er målet med mindfulness ikke at skabe en forandring. Målet med mindfulness er, at der ikke er noget mål. Når vi øver os i at være mindfulde, så indebærer det, at vi begynder at give mere slip på vores grublerier om fortiden og tanker om fremtiden. Det er præcis på grund af denne indre forandring, hvor vi lærer at skabe indre ro, og befinde os mere i nuet, at der sker en hel naturlig forandring. En forandring, hvor du får genskabt balancen og genfundet glæden ved livet.

LAD MINDFULNESS SKABE GRUNDLAGET FOR DIN FORANDRING

Med mindfulness opnår du ikke kun at være mere opmærksom, nærværende og tilstede i nuet, du får også kastet et nyt lys på dig selv. Du lærer dig selv bedre at kende. Du kommer til at få et indblik i de tanker som der ligger bag de handlinger du foretager dig hver dag. Du lærer at håndtere din frygt og modstand, med en mindful tilgang til dig selv.

Mange forbinder ordet forandring med noget der er svært og hårdt. Men sådan behøver det ikke at være. En mindful forandring, er ikke en forandring der skal presses igennem. Det er små skridt hver dag. Hvor du lærer dig selv bedre at kende. Hvor du møder dig selv med opmærksomhed, tålmodighed og kærlige øjne. Det er en forandring, hvor du lærer at forstå dine grundlæggende overbevisninger.

For at skabe en mindful forandring må du først og fremmest lære, hvad mindfulness er, og lære at bruge de mange forskellige mindfulness teknikker og øvelser.

Og DET vil jeg gerne lære dig meget mere om!

Ønsker du at skabe en mindful forandring af dit liv, så læs mere her, om hvordan jeg kan støtte dig i processen.