INDIVIDUEL MENTORSAMTALE

Har du brug for en kærlig hånd i ryggen, et roligt lyttende øre og sparring på det der er svært i dit liv?

Et mentorforløb er for dig der ønsker større nærvær med dig selv, lethed og glæde i dit liv, men som synes det er svært og hårdt at gå vejen alene.

Som din mentor støtter jeg dig på din rejse. Jeg møder dig med empati og ro, og sammen skaber vi et rum, hvor det er okay at tale om alt det svære, skamfulde og tunge i livet. Jeg bruger min erfaring med  mindfulness og meditation, samt redskaber jeg har lært på min egen rejse, til at støtte dig bedst muligt. Gennem vores samtaler kaster vi lys på dine mønstre, vaner og blokeringer.

Læs mere

 

 

 

GRUPPEFORLØB FOR SÆRLIGT SENSITIVE KVINDER (8 UGER)

Gruppeforløb for dig der er særligt sensitiv. Måske oplever du indimellem, at det hele stiger dig til hovedet, at du konstant er overstimuleret, at du har tankemylder og mentalt stress. Du føler dig måske alene, og mangler nogle at dele dine tanker med.

Mindfulness er en fantastisk vej til at forebygge og håndtere overstimulering, og til at skabe ro i dit nervesystem. Jeg vil så gerne give dig, og alle andre sensitive, muligheden for at mærke de gaver, som en mindful livsstil åbner op for. At have en mindful tilgang til dig selv og dine følelser, vil give dig en oplevelse af større accept og forståelse.

Læs mere