Kæreste du. Jeg vil elske at have dig med på et af mine kurser.

Jeg slår løbende nye workshops og forløb op, og vil du være den første der får besked, så tilmeld dig mit nyhedsbrev eller følg mig på facebook.

 

MINDFULNESS I NATUREN

GÅ DIG TIL INDRE RO… Mindfulness i naturen er et frirum, hvor du opnår ro og fornyet energi. Jeg guider dig igennem forskellige øvelser, hvor du øver dig i at være i nuet med fuld opmærksomhed. På turen får du tid til at finde den ro der gemmer sig inden i dig. Tid til mærke dig selv. Kom med…

Læs mere

 

 

 

MINDFULNESS ONLINE

LÆR MINDFULNESS I DIN EGEN STUE… 4-ugers grundkursus i mindfulness. Du lærer mindfulness teknikkerne at kende, og bliver introduceret til øvelser der hjælper dig med at skabe mere ro i hoved og krop. Vi arbejder med de fire temaer: tanker, følelser, krop og åndedræt.

Læs mere

 

 

 

MENTORFORLØB

FIND RO OG GLÆDE… Individuelt eller gruppeforløb. For dig som oplever mentalt stress, tankemylder, konstant overstimulering og måske balancerer på kanten til en stress sygemelding. Jeg støtter dig i, at finde en ny vej, hvor du lærer at passe på dig selv og skabe ro, så du genfinder glæden ved livet.

Læs mere