GÅ DIG TIL INDRE RO – MINDFULNESS I NATUREN

Mindfulness i naturenDrømmer du om weekend, ferie og eller bare en pause, hvor du kan få lidt tid for dig selv. Hvor du kan koble af og finde ro?

Det er både klogt og selvkærligt at gøre noget ved det, når du opdager at din krop og dit hoved har brug for RO. Men det kan være rigtig svært at prioritere denne ro. Der er altid noget der kalder på vores opmærksomhed. Derfor er der kun én person, som kan hjælpe dig med at få ro i dit liv – og det er DIG!

… eller det vil sige, jeg vil rent faktisk også gerne hjælpe dig. Det er nemlig derfor at jeg afholder “mindfulde ture i naturen”. Fordi jeg gerne vil vise vejen til, hvordan du kan få skabt mere ro i dit liv.

Når jeg i perioder har for mange tanker og uro i hovedet, så føler jeg, at jeg mister kontrollen over mit liv. At livet slæber afsted med mig, uden at jeg kan stoppe det. Måske genkender du den følelse? Det er nemlig ikke unormalt når der er et stort pres på os som mennesker, at vores tanker tager magten over vores liv.

Hvis du har lyst til at finde en større ro i din hverdag, så kom med på den næste af mine mindfulde ture i naturen, og se om det er noget for dig.

HVERDAGSTURE

En hverdagstur tager ca. én time, hvor vi både går sammen i stilhed, og hvor jeg guider dig igennem forskellige øvelser.

Det er vigtigt for mig, at der er plads til at give hver enkel deltager opmærksomhed, derfor går jeg kun med små hold på max 8 deltagere.

Turen er for dig der…

  • Har for meget om ørerne, og har behov for en rolig stund i dit eget selskab
  • Har behov for at slippe tankerne for en stund og skabe ro i både hoved og krop
  • Ønsker at være mere nærværende og tilstedet i nuet
  • Gerne vil lære en ny måde at være i naturen på
  • Vil lære at bruge dine gåture som meditation

WEEKENDTURE

Kom med på en 3 timers mindful vandretur langs Mølleåen. På turen kommer du ned i tempo, og du får god tid til, at vende blikket indad og observere, hvordan der er inden i dig netop nu. Observere naturen og underlaget under dine fødder. Sanse duften og mærke luften mod din hud. Du får tid til at finde den ro der gemmer sig inden i dig. Tid til mærke dig selv.

Den smukke natur langs Mølleåen skaber rammen omkring vores tur. Turen tager ca. tre timer, hvor vi går sammen i stilhed, og hvor jeg undervejs underviser dig i forskellige mindfulness og meditationsteknikker som du efterfølgende selv kan bruge i din hverdag.

Det er vigtigt for mig, at der er plads til at give hver enkel deltager opmærksomhed, derfor går jeg kun med små hold på max 8 deltagere.

Turen er for dig der…
* Føler sig udmattet, stresset, træt og nedkørt
* Har behov for et frirum og et par timer, som udelukkende handler om DIG
* Har behov for at slippe tankerne og genskabe kontakten til dig selv
* Ønsker at være mere nærværende og tilstede i nuet
* Gerne vil lære en ny måde at være i naturen på
* Vil lære at bruge dine gåture som meditation
* Vil skabe mere nærvær i hverdagen