WORKSHOPS I NATUREN

Drømmer du om weekend, ferie og eller bare en pause, hvor du kan få lidt tid for dig selv. Hvor du kan koble af og finde ro?

Det er både klogt og selvkærligt at gøre noget ved det, når du opdager at din krop og dit hoved har brug for RO. Men det kan være rigtig svært at prioritere denne ro. Der er altid noget der kalder på vores opmærksomhed. Men der er kun én person, som kan hjælpe dig med at få ro i dit liv – og det er DIG!

… eller det vil sige, jeg vil rent faktisk også gerne hjælpe dig. Det er nemlig derfor at jeg afholder “mindfulde workshops i naturen”. Jeg vil gerne vise vejen til, hvordan du kan få skabt mere ro i dit liv.

Når jeg i perioder har for mange tanker og uro i hovedet, så føler jeg, at jeg mister kontrollen over mit liv. At livet slæber afsted med mig, uden at jeg kan stoppe det. Måske genkender du den følelse? Det er nemlig ikke unormalt når der er et stort pres på os som mennesker, at vores tanker tager magten over vores liv.

Hvis du har lyst til at finde en større ro i din hverdag, mærke en større forbindelse til dig selv, og opleve den healende kraft der er når vi forbinder os med naturens elementer, så kom med på den næste af mine mindfulde workshop i naturen, og se om det er noget for dig.