Drømmer du om weekend, ferie og eller bare en pause, hvor du kan få lidt tid for dig selv. Hvor du kan koble af og finde ro?

Det er både klogt og selvkærligt at gøre noget ved det, når du opdager at din krop og dit hoved har brug for RO. Men det kan være rigtig svært at prioritere denne ro. Der er altid noget der kalder på vores opmærksomhed. Men der er kun én person, som kan hjælpe dig med at få ro i dit liv – og det er DIG!

… eller det vil sige, jeg vil rent faktisk også gerne hjælpe dig. Det er nemlig derfor at jeg afholder “mindfulde workshops i naturen”. Jeg vil gerne vise vejen til, hvordan du kan få skabt mere ro i dit liv.

Når jeg i perioder har for mange tanker og uro i hovedet, så føler jeg, at jeg mister kontrollen over mit liv. At livet slæber afsted med mig, uden at jeg kan stoppe det. Måske genkender du den følelse? Det er nemlig ikke unormalt når der er et stort pres på os som mennesker, at vores tanker tager magten over vores liv.

Hvis du har lyst til at finde en større ro i din hverdag, mærke en større forbindelse til dig selv, og opleve den healende kraft der er når vi forbinder os med naturens elementer, så kom med på den næste af mine mindfulde workshop i naturen, og se om det er noget for dig.

Klik her for at booke din plads på min næste workshop i naturen

STILHEDSWORKSHOP

Kom med på en 3 timers mindful stilhedsworkshop i Aldershvileskoven ved Bagsværd sø. På turen kommer du ned i tempo, og du får god tid til, at vende blikket indad og observere, hvordan der er inden i dig netop nu. Observere naturen og underlaget under dine fødder. Sanse duften og mærke luften mod din hud. Du får tid til at finde den ro der gemmer sig inden i dig. Tid til mærke dig selv.

Den smukke natur skaber rammen omkring vores tur. Turen tager ca. tre timer, hvor vi går sammen i stilhed, og hvor jeg undervejs underviser dig i forskellige mindfulness og meditationsteknikker som du efterfølgende selv kan bruge i din hverdag.

Det er vigtigt for mig, at der er plads til at give hver enkel deltager opmærksomhed, derfor går jeg kun med små hold på max 8 deltagere.

Turen er for dig der…
* Har behov for at slippe tankerne og genskabe kontakten til dig selv
* Har behov for et frirum og et par timer, som udelukkende handler om DIG
* Føler dig udmattet, stresset eller træt
* Ønsker at være mere nærværende og tilstede i nuet
* Gerne vil lære en ny måde at være i naturen på
* Vil lære at bruge dine gåture som meditation
* Vil skabe mere nærvær i hverdagen

NATURBASERET MINDFULNESS

6 ugers mindfulness forløb i naturen

Opstart d. 9. maj

TILMELDING OG PRAKTISK INFO

STED

Alle stilhedsworkshops foregår i Aldershvile skov v. Furesøen og Bagsværd Sø. Vi mødes på parkeringspladsen v. Krathusvej.

PRISER

3 timers stilhedsworkshop – 400 kr. * (v. køb af klippekort er prisen 250 kr.)

*Hvis det er første gang du er med på en af mine stilhedsworkshop er prisen 200 kr. 

TILMELDING

Klik på billederne herunder for at tilmelde dig en workshop…