WORKSHOPS I NATUREN

Drømmer du om weekend, ferie og eller bare en pause, hvor du kan få lidt tid for dig selv. Hvor du kan koble af og finde ro?

Det er både klogt og selvkærligt at gøre noget ved det, når du opdager at din krop og dit hoved har brug for RO. Men det kan være rigtig svært at prioritere denne ro. Der er altid noget der kalder på vores opmærksomhed. Men der er kun én person, som kan hjælpe dig med at få ro i dit liv – og det er DIG!

… eller det vil sige, jeg vil rent faktisk også gerne hjælpe dig. Det er nemlig derfor at jeg afholder “mindfulde workshops i naturen”. Jeg vil gerne vise vejen til, hvordan du kan få skabt mere ro i dit liv.

Når jeg i perioder har for mange tanker og uro i hovedet, så føler jeg, at jeg mister kontrollen over mit liv. At livet slæber afsted med mig, uden at jeg kan stoppe det. Måske genkender du den følelse? Det er nemlig ikke unormalt når der er et stort pres på os som mennesker, at vores tanker tager magten over vores liv.

Hvis du har lyst til at finde en større ro i din hverdag, mærke en større forbindelse til dig selv, og opleve den healende kraft der er når vi forbinder os med naturens elementer, så kom med på den næste af mine mindfulde workshop i naturen, og se om det er noget for dig.

Naturbaseret mindfulness
Naturterapi

En af mine tidligere deltagere siger:

“Ninas blide og kompetente guidning hjalp mig til at få kontakt til og genfinde roen i mig selv. Jeg kunne rigtig godt lide, at der både var plads til øvelser med de andre på turen og mulighed for en stille stund. Nærværet i skoven var som et indre brusebad, og selvom jeg er vant til at gå ture og at lægge mærke til små ting omkring mig, så giver Ninas fine energi og fokus på bare at være til stede noget helt særligt, som jeg ikke får, hvis jeg går i skoven alene.”

SOMMERWORKSHOPS

Sommerferien banker på døren. Men inden vi når så langt, så holder jeg to sommerworkshops. De to workshops afholdes i Raadvad og Bøllemosen ved Skodsborg. Vi mødes ved Skodsborg station og går samlet derfra. Efter workshoppen er der mulighed for at hoppe i Øresund.

Jeg er halvvejs i min naturterapeut uddannelse, derfor vil vi lave nogle naturterapeutiske øvelser undervejs, hvor vi vil bruge naturen, som nøglen til det indre. De to workshops bliver en skøn kombination af naturbaseret mindfulness og naturterapi.

Datoen for de to workshops er:
Onsdag d. 27. juni kl. 10-13 

Mandag d. 2. juli kl. 16.30-20 

 

Nærvær, stilhed og forbindelse til dig selv. 

På workshoppen kommer du ned i tempo, og du får god tid til, at vende blikket indad og observere, hvordan der er inden i dig netop nu. Observere naturen og underlaget under dine fødder. Sanse duften og mærke luften mod din hud. Du får tid til at finde den ro der gemmer sig inden i dig. Tid til mærke dig selv. 

Sommerworkshoppen i naturen er din mulighed for at skabe kontakt til dig selv og naturen omkring dig. Stille stunder i naturen, med fokus på nærværet og dine sanseoplevelser, forbinder dig med dit hjerte og skaber klarhed på det, du har brug for at mærke og kigge på. Derudover åbner stilhed i naturen op for din kreativitet og glæden ved livet.

Turen er for dig der…
* Har behov for et frirum og et par timer, som udelukkende handler om DIG.
* Gerne vil slippe tankerne for en stund og genskabe kontakten til dig selv
* Ønsker at være mere nærværende og tilstede i nuet
* Gerne vil lære en ny måde at være i naturen på
* Vil lære at bruge dine gåture som et mindfuldt og meditativt afbræk i hverdagen
* Vil skabe flere mindfulde stunder i hverdagen.

Intentionen med workshoppen er at skrue ned for hverdagens “støj”. Naturen sætter rammen for, at du får skabt kontakt til dig selv og den stilhed der gemmer sig, når tankerne stilner. De meditative teknikker, som vi bruger undervejs er med til stabilisere nervesystemet, hvilket påvirker din krop og psyke i en positiv retning.

Hver workshop er forskellig, men du vil opleve at blive guidet igennem mindfulness øvelser, krops-, energi- og afspændingsøvelser, kontakt til dit hjerte og naturen, og forskellige meditative teknikker.

 

Praktisk information

Der er kun plads til 4 deltagere på hver workshop!

Efter sommerferien stiger mine priser, så det er sidste gang du kan komme med på mine workshops for kun 400 kr. Køber du et klippekort til 2 workshops er prisen 600 kr.

Sted: P-pladsen v. Skodsborg Station
Pris: 400 kr.
Rabat: Hvis du vil med på flere workshop i naturen, så kan det bedst betale sig at købe et klippekort. Klippekortet gælder til alle workshops i naturen.