MINDFULDT FORÅR I SKOVEN

Fire eftermiddage i skoven
Vi mødes d. 3. 17. 24. maj og 7. juni   –  kl. 15.30-18.30

Kom med ud og oplev hvordan foråret folder sig ud i skoven. Foråret er en fantastisk årstid i skoven, og vi kan lære meget af at se på, hvordan naturen folder sig ud, og langsomt grønnes. 

Det her fire ugers forløb er for dig, der gerne vil styrke dit fundament og kontakten til dig selv, og samtidig har lyst til at lade noget nyt spire frem i dette forår. Ved at træne nærværet til dig selv, så åbner du op for din indre visdom, kontakten til dit hjerte og styrker din kreativitet. På den måde kan de fire uger, være din vej til at åbne op for alt det nye, der er parat til at komme i din retning. 

Henover fire uger mødes vi i skoven, og træner det opmærksomme nærvær med os selv og naturen omkring os. Hver uge introducerer jeg dig for nye mindfulness teknikker, som du efterfølgende kan bruge i din hverdag eller når du selv opholder dig i naturen.

Vi vil arbejde med naturens fire elementer; Jord, luft, ild og vand henover de fire torsdage. Jeg lader mig inspirere af naturterapien og vi kommer til at bruge forskellige naturterapeutiske værktøjer i de tre timer vi mødes. 

Du vil opleve fire uger, hvor du får større kontakt med dig selv og naturen, styrker din kreativitet og skaberkraft. 

Jeg føler mig altid renset, når jeg kommer hjem fra mine ture i skoven, og jeg vil så gerne dele den oplevelse med mange flere. Skoven er der, hvor jeg healer. Der hvor mine bedste ideer opstår. Og der hvor jeg mærker den dybeste forbindelse til mig selv og jorden.

Vil du vide mere, så er du altid velkommen til at skrive til mail@ninalerche.dk

Sted: Vi mødes på P-pladsen v. Krathusvej, Aldershvile Skov
Antal: Max 8 deltagere
Pris: 1600 kr.